Kvällsmeny

17:00

På söndagar gäller vår söndagsmiddag 17 - 21

450kr/tre rätter och varierar från söndag till söndag.

SNACKS

Charkuterier 200

Surdegsbröd, dipp 40

Syrlig kålsallad 55

Forellrom, potatischips, crème fraiche, citron 120

Smetana, inlagd Västeråsgurka, honung 85

Marinerade oliver med rosmarin, citrus 55

FÖRRÄTTER

Caprese på Orelundstomater med buffelmozzarella och Castillo de Canena 165

Friterad blomkål, tahiniyoghurt, mynta, harissa, torkad aprikos 145

Smashed carpaccio, ingefärsemulsion, krispig svamp,picklad butternut, rökt vesterhavsost 165

HUVUDRÄTTER

Melanzane parmigiana, buffelmozzarella 230

Kalvrygg, potatissallad, rödvinsås, café de paris, glaserad morot, lök 295

Glacerad Knäredskyckling, äppelcider, stekt kål, buntlök och potatissallad 280

Smörstekt torsk, vaxböna, vitvinssås, blåmussla, ärtpuré, potatis 325

PIZZA

Margarita - buffelmozzarella, pecorino 175

Siciliana - sardeller, oliver, kapris 190

Goa charkuterier - ventriccina, oliver, tryffelsalami, fetaost 220

Babas - aubergine, persilja, vitlök, citron 210

Cotto - syrad lök, svamp, skinka 190

Burrata - semitorkade tomater, burratakräm, svartpeppar 210

Kantarell - getost, friterad ostronskivling och persilja, picklad lök  275

Glutenfri botten + 30

DESSERT

Pavlova, fänkålscurd, maräng, hallonsorbet, färska hallon & atsina 115

Tre små mumsbitar 110

Chokladkola, citronkaka, vit choklad, italiensk lakritsmaräng /

Petit choux, kakaomousse, körsbär /

Tårta med aprikos och citronverbena-cheescake toppad med mascarpone chantilly