Kvällsmeny
17:00
På söndagar gäller vår söndagsmiddag 17 - 21
450kr/tre rätter och varierar från söndag till söndag.
SNACKS
Charkuterier 200
Surdegsbröd, dipp 40
Syrlig kålsallad 55
Forellrom, potatischips, crème fraiche, citron 120
Smetana, inlagd Västeråsgurka, honung 85
Marinerade oliver med rosmarin, citrus 55
FÖRRÄTTER
Caprese på Orelundstomater med buffelmozzarella och Castillo de Canena 165
Friterad blomkål, tahiniyoghurt, mynta, harissa, torkad aprikos 145
Smashed carpaccio, ingefärsemulsion, krispig svamp,picklad butternut, rökt vesterhavsost 165
HUVUDRÄTTER
Melanzane parmigiana, buffelmozzarella 230
Kalvrygg, potatissallad, rödvinsås, café de paris, glaserad morot, lök 295
Glacerad Knäredskyckling, äppelcider, stekt kål, buntlök och potatissallad 280
Smörstekt torsk, vaxböna, vitvinssås, blåmussla, ärtpuré, potatis 325
PIZZA
Margarita - buffelmozzarella, pecorino 175
Siciliana - sardeller, oliver, kapris 190
Goa charkuterier - ventriccina, oliver, tryffelsalami, fetaost 220
Babas - aubergine, persilja, vitlök, citron 210
Cotto - syrad lök, svamp, skinka 190
Burrata - semitorkade tomater, burratakräm, svartpeppar 210
Kantarell - getost, friterad ostronskivling och persilja, picklad lök 275
Glutenfri botten + 30
DESSERT
Pavlova, fänkålscurd, maräng, hallonsorbet, färska hallon & atsina 115
Tre små mumsbitar 110
Chokladkola, citronkaka, vit choklad, italiensk lakritsmaräng /
Petit choux, kakaomousse, körsbär /
Tårta med aprikos och citronverbena-cheescake toppad med mascarpone chantilly